نصب ایزوگام

عایق کاری پشت بام و دیوارهای ساختمان یکی از امور ضروری در ساختمان سازی جهت جلوگیری از نفوذ آب و رطوبت به داخل ساختمان است. به همین خاطر افراد سعی در انتخاب بهترین نوع ایزوگام داشته و می خواهند که اجرای ایزوگام کاری خود را به بهترین نمایندگی ها در شهر خود بسپارند. زیرا اگر نصب ایزوگام به خوبی و تخصصی انجام نشود کارایی مورد انتظار را نخواهد داشت و چه بسا علاوه بر خسارات مالی نیاز به نصب مجدد و تعمیر زود هنگام نیز داشته باشد. در ایران از روش معمول حرارت دادن جهت اتصال ایزوگام به سطح زیرین خود استفاده می شود.در این مقاله می خواهیم شما را با مراحل و روش نصب ایزوگام آشنا کنیم.با ما همراه باشید.

نصب ایزوگام

شرکت راه سازا نماینده اجرای ایزوگام با داشتن سابقه چندین ساله و ارائه خدمات ایزوگام و عایق کاری مکان های مختلف و با بهره گیری از بهترین برندهای ایزوگام از معتبرترین تولید کننده ها در کشور، همواره سعی دارد بهترین خدمات و بالاترین کیفیت را به شما مشتریان عزیز ارائه دهد. می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با محصولات و خدمات نصب ایزوگام از طریق شماره زیر با همکاران ما تماس بگیرید.

ابزارهای مورد نیاز جهت نصب ایزوگام

  • چراغ شعله پخش کن که به صورت تک شعله و چند شعله وجود دارد
  • کمچه
  • تیغ موکت بری
  • فندک جرقه ای
  • ماله بند کشی
  • تیغه لاستیکی دسته دار
  • دستکش نسوز برزنتی
  • کفش چرمی ساق بلند
  • کپسول گاز مایع
  • جارو

مراحل نصب ایزوگام

  • تمیز کردن پشت بام

در ابتدای کار سطحی که قرار است ایزوگام شود باید کاملا جارو شده و عاری از هر نوع آلودگی و گرد و غبار باشد و پس از شستشو نیز اجازه دهیم تا سطح به طور کامل خشک شود. همچنین پشت بام را از هر گونه وسایل اضافی پاکسازی کنیم و وسایل فلزی مانند تانکر آب و کولر و…از روی پشت بام برداشته شود.

  • زیرسازی پشت بام

زیر سازی شامل هموار نمودن ناهمواری ها و شیب سازی اصولی می باشد. اگر سطح پشت بام دارای شیار و ترک های بزرگ باشد باید آن را با خمیر ماستیک یا سیمان پر کرده و پس از خشک شدن درزها نصب ایزوگام را شروع کرد. پس از درزگیری های لازم نصب ایزوگام با استفاده از حرارت شروع می شود.

  • استفاده از قیر یا پرایمر

اگر سطح مورد نظر از شرایط خوبی برخوردار نباشد و زیرکاری خوبی نداشته باشد و با ملات و سیمان هم نتیجه خوبی از کار نگیریم بهتر است که زیرکاری پشت بام با قیر یا پرایمر انجام شود.

  • علامتگذاری

مرحله بعدی اندازه گیری سطح مورد نظراست.بدین صورت که سطح پشت بام از محلی که ناودان واقع شده به صورت عرضی به فاصله های 90 سانتی متری علامت گذاری شود.

  • باز کردن رول های ایزوگام

پس از اندازه گیری نوبت به باز کردن رول های ایزوگام می رسد.توجه داشته باشید که ایزوگام به مقداری که با توجه به مساحت پشت بام مورد نیاز است باید باز شود.رول های ایزوگام ده متری هستند که باید به صورت مساوی از دو طرف جمع شده و از وسط آن حرارت اعمال شود و پس از آن شروع به نصب کنیم.اگر روی ایزوگام نیز با پلاستیک پوشیده شده باشد باید قبل از حرارت دادن آن را جدا کرده و سپس اقدام به نصب آن کنند.

برای عایق کاری ناودان هم باید ایزوگام به شکل قیف و در ابعاد 50 در 50 داخل ناودان نصب شود و از اینکه ایزوگام به خوبی به بدنه ناودان چسبیده باشد باید اطمینان حاصل شود. همچنین برای زیر تانکر آب و کولر نیز از ایزوگام به صورت تک لایه و دو متری استفاده می شود.

طریقه نصب رول ایزوگام

برای نصب ایزوگام در قسمت های دیگر پشت بام نیز باید رول های 10 متری به دو بخش 5 متری تقسیم شوند و از مرکز رول عملیات نصب شروع شود .به این خاطر که اگر از سر شروع کنیم ایزوگام ها به خوبی کنار هم تراز نمی شوند و ممکن است کج شوند. همچنین بهتر است که هر ایزوگام به اندازه 10 سانتی متر روی ایزوگام قبلی نصب شود تا به این صورت پوشش دهی کامل صورت گیرد.بهتر است که با فشار پا به مرکز و طرفین رول چروک های موجود صاف شده و اگر هوا زیر ایزوگام وجود دارد نیز خارج شود.

  • جوشکاری

مرحله آخر کار جوشکاری و همپوشانی کامل ایزوگام است که باید توسط حرارت کم و با توجه کافی انجام شود. برخی از نصابان باتجربه با ابزاری به نام کمچه این کار را انجام می دهند و رول هایی از ایزوگام را که ترک خورده یا شکسته شدند ( اصطلاحا می گویند پاشنه درآوردند ) را با استفاده از حرارت باز می کنند. باید دقت کنند که به آرامی این کار را انجام دهند زیرا ممکن است ایزوگام پاره شود.

مراحل نصب ایزوگام

قبل از نصب ایزوگام به چه نکاتی باید توجه کرد؟

  • قبل از شروع کار سطح مورد نظر باید از لحاظ پستی و بلندی های موجود کاملا بررسی شده و در صورت وجود هرگونه ناهمواری اقدام به یکنواخت سازی سطح شود.
  • در فصول سرد سال و دمای زیر 5 درجه و همچنین روزهایی که بارندگی و برف وجود دارد بهتر است نصب ایزوگام انجام نشود.زیرا رطوبت مانع چسبندگی ایزوگام به سطح و کاهش خاصیت الاستیکی آن می شود.
  • پشت بام و هر سطحی که قرار است ایزوگام شود باید کاملا خشک، تمیز و عاری از هر نوع ذرات اضافی و گرد وغبار باشد.
  • گوشه های پشت بام که زاویه 90 درجه دارد باید با استفاده از سیمان ماهیچه کشی شوند. زیرا ایزوگام نباید روی زوایای 90 درجه نصب شود.ماهیچه کشی به این صورت انجام می شود که گوشه هایی که زاویه 90 درجه دارند با استفاده از سیمان شیب بندی شده و به زاویه ای مناسب جهت نصب ایزوگام تبدیل می شوند و دیگر آن حالت قائم که ممکن است باعث ترک خوردگی و شکستگی ایزوگام شود از بین می رود.
  • پس از نصب یک رول باید دقت کافی شود که رول بعدی کاملا تراز بوده و همپوشانی کامل با رول قبلی داشته باشد و بین رول ها فاصله ایجاد نشود.

نصب ایزوگام روی آسفالت

نصب ایزوگام روی آسفالت نیز مانند عایق کاری سایر سطوح نیاز به زیرسازی صحیح دارد.به این صورت که شیارها و ترک های سطح را باید گرم کرده و با استفاده از کمچه آن ها را به خوبی صاف کنند.
همچنین اگر سطح آسفالت پوسیده یا ماسه های آن جدا شده باشد باید روی آن قیر ریخته و سپس ایزوگام را نصب کرد.

علاوه بر کیفیت ایزوگام طریقه نصب آن نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و باید توسط افراد متخصص و کاربلد انجام شود. پرسنل راه سازا با تجربه و دانشی که در این زمینه دارند و با استفاده از ابزارهای پیشرفته اجرای ایزوگام را به صورت حرفه ای و طبق استاندارد انجام داده و ضمن مسئولیت پذیری و تعهدی که در قرارداد درج می شود گارانتی و خدمات پس از فروش نیز به مشتری عزیز ارائه می گردد.